Ayura Herbal


AYURA HERBAL  ITAL

 

 1.      A cég küldetése

Fogyasztói klubok létrehozása azzal a céllal, hogy az emberek minél kedvezőbb áron őrizhessék meg egészségüket, és hosszú, egészséges, boldog életet éljenek szeretteikkel és barátaikkal.

Ahogy célunk mottója is üzeni:” Legyél szabad és gondtalan!”

Elérni úgy tudod, hogy emberek tömegeivel ismerteted meg Európában, és más földrészeken a céget és termékét! Ez által egy egészséges, boldog társadalom jöhet létre.

Cégünk 2011-ben alakult Magyarországon. Nevét az ayurvédikus orvoslásról kapta, mely a legősibb, több ezer éves gyógyító rendszer. Az Ayurvéda szó jelentése : ayur= élet, veda= tudás, megismerés. Az Ayurvéda az élet megismerésének, a helyes életvezetésének a tudománya, melyet az egyetemeken is oktatnak. Ez a teljes életszemléleti rendszer egyre népszerűbb hazánkban is. Az ayurvedikus orvoslás csak természetes alapanyagokból készült szereket használ, így a mellékhatásoktól sem kell tartani.

ayurveda2          ayurveda1buddhakép

2.      AYURA HERBAL ital

Az Ayura Herbal ital az ayurvedikus orvoslás eredményeit felhasználva született meg. Dr. Phemphong Sriprasertsak Phd. – aki a Kasetsart egyetemen mikrobiológiai és növénytani doktorátussal rendelkezik – több évtizedes kutatómunka eredményeként állított össze gyógynövénykészítményeket, ezek közül a leghatékonyabb, legszélesebb körben alkalmazható az Ayura Herbal.

A thaiföldi egészségügyi hatóságok által is minősített ital, a

„Legjobb növényi elixír” címet nyerte el hazájában.

díj

kitüntetés

 

 

A díj és átadása

 

A cég elsődleges terméke az Ayura Herbal ital, melynek előállítása speciális erjesztéses módszerrel, a  hozzáadott baktériumok, a  gyógynövények szinergikus, egymást támogató hatásával, kiemelten magas antioxidáns szintjével biztosítja egyedülálló hatékonyságát.

 

Az ital legfontosabb összetevői:

1.      Phyllanthus emblica – Amla, indiai egres vagy pöszméte

amla01

 Ez egy nagyon kesernyés ízű, kisméretű cserjés növény. Az Ayurveda gyógyászatban is használják, előnye, hogy a tudomány által ismert hat ízből ötöt tartalmaz. Főként az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása ismert. Élénkítő, életerővel feltöltő hatása van, hozzájárul a hosszú élettartamhoz, a jó emésztéshez, lehet vele kezelni székrekedést, lázcsillapító vértisztító, köhögés csillapító, asztma-ellenes, szíverősítő hatása van. Javítja a látást, stimulálja a haj növekedését, és növeli az intellektust.

Laboratóriumi körülmények között antibakteriális és vírusölő hatását is kimutatták. Kivonata segít arthiritis és csontritkulás esetén. Jótékony hatású rákos megbetegedékezelésében. Kísérlrtrk bizonyították, hogy csökkenti a hasnyálmirigy-gyulladás súlyosságát, valamint hozzájárul a hasnyálmirigy regenerációjához betegség után. Alkalmas az epe- és húgykő kitisztítására is. A levelekből kéregből és gyümölcsből készült kivonatok potenciális hatékonyságot mutattak gyulladásos betegségek, rák és időskori vesebetegségek, valamint cukorbetegség ellen.

Embereken végzett kísérletek alapján csökkenti a vér koleszterinszintjét, valamint állatokon végzett kísérlet során csökkentette a vér glükóz és triglicerid szintjét és normalizálta a máj enzimtermelését.

A gyümölcsnek magas az aszkorbinsav tartalma (C-vitamin), antioxidáns hatás erőssége részben ebből adódik.

2,    Terminalia chebula – Haritaki, indiai cserzőgubacs             

Haritaki

A  haritakiról szóló leírások úgy emlegetik ezt a gyógynövényt, mint a betegségek eltávolítóját. Hara az Úr Shíva neve is, amely amely miatt a haritakit szent és kimagasló helyzetű gyógynövénynek tartják. A növény másik neve abhaya, azaz „félelemnélküli” minden betegséggel szemben. A hagyomány úgy tartja, hogy a haritaki akkor keletkezett , amikor az égiek  halhatatlanság nektárjának (amrita) egy cseppje a földre hullott. Pozitív hatású a hajra, bőrre, szemekre és májra is. Az Ayurveda tapasztalatai alapján kiváló a bél nyálkahártyájának gyulladása esetén, összehúzó hatásának köszönhetően a bél áteresztőképességével kapcsolatos betegségek kezelésére, kiegyensúlyozatlan gyomor- és bélműködésre, és hatékony a székrekedés ellen. Íze nagyon kellemetlen, fanyar , ám mégis az egyik legelterjedtebb ayurvedikus gyógynövény. Fontos hatása, hogy bölcsebbé és intelligensebbé tesz.

3.      Curcuma longa – Sárga gyömbérgyökér, vagy indiai sáfrány

 curcuma-longa-visoflora-3039

Hindi nyelven haldin, szanszkrit nyelven haridra. A kurkumában található illóolaj gyulladás gátló és antioxidáns hatású. Hatóanyaga, a kurkumin, ami gátolja a zsírsejtek növekedését, a fogyókúrázók legnagyobb örömére. Rendkívül sokféle vitamint  és ásványi anyagot tartalmaz, pl.: nátriumot, káliumot, A-, B1-, B2-, C-vitamint, vasat, és kálciumot. Serkenti az emésztést, bélgörvsök ellen is alkalmazható, májvédő hatású, gyulladás gátló és kitűnő lázcsillapító. Javítja a vérkeringést és csökkenti a koleszterin szintet. Hatóanyagai erősítik az epehólyagot, hatásos az epekő kialakulásának a megelőzésében, és annak kezelésében. Újabban a rákkutatás fontos eszközének tekinti a tudomány, ugyanis a legfrissebb eredmények szerint meggátolja a tumorban az új kapillárisok képződését.

 4.      Curcuma zedoaria – Csodás kurkuma

Curcuma_zedoaria_Bluete

Indiában őshonos növény, de megterem Kínában és a Ceylon szigetén is. A lándzsa alakú levelei közül emelkedik ki karcsú, fáklyához hasonló, rózsaszín és zöld levelekkel burkolt füzérvirágzata. A hagyományos kínai orvoslásban régóta használatos nönény. Híres az emésztést javító hatásáról, enyhülést nyújt bélgörcsök esetén és hatékony vértisztító. Többek között az indiai kobra marásának ellenszere. Hatékony a szívkoszorúér, a leukémia és a krónikus medence gyulladás gyógyítására is.

5.      Ganoderma lucidum – Pecsétviaszgomba, Reishi

 ganoderma

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gyógygomba, amelynek felhasználásáról és hatásairól már időszámításunk előttről is vannak adatok. Egyszerűen csak a gyógynövények királyának, a halhatatlanság gyógynövényének nevezik, amelyet Japán, Kína, Korea, Thaiföld és Malajzia orvoslása is gyakran használt. Több száz hatóanyagát írták le. amelyek kiváló antioxidáns hatással bírnak, immunstimulálók, gyulladáscsökkentők.

6.      Houttuynia cordata – Kaméleon virág, dokudámi

 Houttuynia cordata Chamaeleon

Ugyancsak régóta ismert, széles  spektrumú hatásmechanizmussal rendelkező gyógynövény, amelyet tudományos vizsgálatok során is kipróbáltak és feltérképeztek. Hatóanyagai között flavonoidok a legfontosabbak: a rutin, a quercetin, és hypericin, stb. A növény talán két legfontosabb hatása a szervezetet méregtelenítő, valamint a légutak betegségeire kifejtett jótékonyy hatás. Kiválóan alkalmazható krónikus hurutokban, melléküreg gyulladásban, orrpolip esetén, de gennyes tüdőgyulladás és tüdődaganatok kezelésében is hatékony. Oldja a hörgőgörcsöt, csökkenti a köpetképződést, a köhögést. A leukémia esetén is hatékonynak bizonyult.

7.        Boesenbergia rotunda – Ujj gyökér, kínai gyömbér

Boesenbergia rotunda

A nálunk fűszerként használt és egye elterjedtebb gyömbérhez képest, sokkal erősebb gyógyhatásokkal rendelkező sokoldalúan használható gyógynövény. Az egész szervezetre hat, de fő hatása az emésztést javító, puffadást csökkentő, epehajtó hatás.

Fokozza az életerőt, energiát ad a szervezetnek, minden legyengült szervrendszer működését támogatja.

8.      Murdannia loriformis – Pekingi fű

Murdannia Loriformis

Hazánkban kevésbé ismert gyógynövény, amelyet daganatellenes hatása miatt a Távol-keleten régóta ismernek és használnak. Elsődleges hatása tehát az antioxidáns , gyulladáscsökkentő, daganat ellenes hatás, amelyet  tudományos keretek között is vizsgáltak.

9.      Kaempferia parviflora – Fekete kínai gyömbér

 kaempferia-parviflora

Tradicionális Thai gyógynövény, amely a gyömbérfélék csoportjába tartozik, nálunk kevésbé ismert. Legfontosabb hatása a kórokozó ellenes hatás: malária, tbc, és egyéb baktérium és gombaellenes hatásokkal rendelkezik. A másik kiemelt hatása a libidót fokozó potencia növelő hatás, növeli a termékenységet.

10.  Baktériumok

A legfontosabb hozzáadott baktériumok, a tejsav baktériumok: Lactobacillus casei, bulgaricus acidophilus, rhamnosus, stb.

Ezek a baktériumok számos jótékony hatással rendelkeznek:

-                   pótolják a hiányzó bélflórát

-                   segítik az emésztőrendszer méregtelenítését

-                   szabályozzák az emésztőrendszer felszívó és kiválasztó tevékenységét

-                   gátolják a patogén csírák , baktériumok, gombák, vírusok szaporodását a bélben

-                   vitaminokat termelnek

-                   erősítik az immunrendszert

-                   szabályozzák a zsír és szénhidrát anyagcserét

 

Összefoglalóan azt mondhatjuk, hogy az Ayura Herbal ital komplex gyógynövény összetétele, baktériumai és az erjesztéses folyamat következtében felhalmozódott szerves anyagai révén egyedi, sokrétű hatással rendelkező készítményt alkot. A hatóanyagok egymást támogató, szinergista hatásának köszönhetően népgyógyászati tapasztalatokkal rendelkező és tudományos vizsgálatokkal igazolt különlegesen értékes, sokoldalúan  hatékony, széles terápiás repertoárral alkalmazható készítmény áll rendelkezésünkre. Az ital önállóan, vagy az orvosi kezelés kiegészítéseként használhatjuk, illetve a betegségek megelőzésére. A szer fő hatása, hogy a fertőzések, akut és krónikus gyulladások esetén támogatja az immunrendszer működését, így megelőző jelleggel és kialakult betegségek esetén, legyengült állapotokban is alkalmazható. Baktérium-, vírus-, gomba-, parazitafertőzésekben, bőrgyulladások, lábszárfekély esetén külsőleg is , allergiás állapotokban, szem, vese, ízületi gyulladásokban, daganatos betegségekben  is javasolható. Emésztési problémák esetén segítheti a normális felszívódási és kiválasztási, valamint a méregtelenítési folyamatokat. Egyaránt alkalmazható alacsony és magas vérnyomás esetén, hozzájárulhat a vércukor csökkentéséhez és a jobb agyműködéséhez. Számtalan kiváló terméktapasztalat mellett tudományos vizsgálatokkal is igazolták a szer daganat ellenes hatását.

 

Legfontosabb hatások összefoglalása:

 

-                        Összehangolja és támogatja az immunrendszer működését

-                        Javítja az ellenállóképességet

-                        Segíti az emésztést és a kiválasztást

-                        Erősíti a szívizmot és rugalmasabbá teszi az érfalakat

-                        Fogyasztásával javul a kondíció és jobb lesz az ember terhelhetősége

-                        Rugalmasabbak lesznek az izmok és az ízületek

-                        Jelentősen csökkentheti a rákos burjánzásokat az emberi szervezetben

-                        Gyorsabb gyógyulás, hosszabb fiatalság

-                        Jobb koncentrációs képesség, stresszoldó hatás

-                        A természetes eredetű antioxidánsok segítenek a káros szabadgyökök hatástalanításában

Tudományos eredmények

Az O.R.A.C. (Oxigen Radical Absorbance Capacity), oxigéngyök megkötő képességet jelent.

Egy nemzetközileg elfogadott, hitelesített szabadalmaztatott szabványrendszer, mely az élelmiszerek és táplálék kiegészítők, antioxidáns kapacitásának mérésére szolgál.

5.000 O.R.A.C. egységnyi tápanyag fogyasztása javasolt naponta.

aszalt szilva: 5.700   Acai berry: 3.800   Fekete áfonya: 2.400

Az A yura Herbal ital 17.904-es O.R.A.C értékkel       rendelkezik 100 g termékben.

szabadgyökkép

Miért károsak a szabadgyökök?
A szervezetben felszabaduló pozitív töltésű oxigén szabadgyökök megpróbálnak olyan stabil molekulákhoz kapcsolódni, mint a sejtekben található proteinek, zsírok és egyéb genetikai állományok, amelyektől elektront szerezhetnek maguknak. Ez az elektronrablás azonban a kirabolt sejtek károsodásához vezet.
A legtöbb sérülést a testben található javító enzimek helyre tudják állítani, de azoknál a sejteknél, ahol ez nem sikerül, rövidesen működési zavarok léphetnek fel. A létfontosságú molekuláink szerkezetének megváltozása testünk biokémiai folyamataiban zavarokat okoz, és számos élettani folyamat irányát módosíthatja.
Sejtjeink tehát egész életünk folyamán ki vannak téve a szabad gyökök által okozott károsodásnak, amely számos betegség és az öregedés forrása is egyben.

 

Az Ayura vilac 8 előállítása és hatásainak élettani alapja

 

Az AYURA HERBÁL ITAL 100%-ban természetes gyógynövényekből összeállított elixír, amely semmilyen vegyi anyagot és tartósító szert nem tartalmaz, köszönhetően annak, hogy probiotikus erjesztési eljárással készült. Számos gyógynövény mellett az egyik alapvető összetevője az indiai cserzőgubacs, már BUDDHA kezében is látható gyógynövény. Vegyük kezünkbe a saját egészségünket és tegyük meg az első lépést a szervezetünk érdekében az Ayura Herbal ital rendszeres fogyasztásával.
Az Ayura Vilac 8 előállítása során több száz éves népgyógyászati tapasztalatokat, az ayurveda évezredes szellemi örökségét, valamint a kettős fermentáció módszerét használtak fel.

Az emberek a táplálékok tartósítására ősidők óta az erjesztéses eljárást alkalmazták. A bor, sajtok, a joghurt, a szójaszósz, a savanyúságok előállítására használták a baktériumok és gombák jótékony hatását. Szinte minden nemzetnek van egy rá jellemző erjesztett étele vagy itala, pl. a japánoknak a miso, nomád, pásztor népeknél , így az ősmagyaroknál is a kumisz, vagy éppen Európában, a sváboknál, majd így nálunk is a savanyú káposzta. Az így tartósított étel nemcsak finom lett, hanem gyógyerővel is rendelkezett. Az erjedés lényege, hogy a növény, gyümölcs, tej, stb. cukortartalma és egyéb alkotói baktériumok, elsősorban tejsavbaktériumok (pl. Lactobacillus bulgaricus, casei, acidophilus, rhamnosus, stb.) hatására átalakulnak, a baktériumok így energiához jutnak, és gyorsan szaporodnak. Az anaerob és aerob folyamat során a szervezet számára értékes vegyületek, ferment metabolitok, többek között szerves savak keletkeznek, mint pl. tejsav, ecetsav, hangyasav, vajsav, propionsav, stb., amelyek fontos élettani szerepet töltenek be, pl. antioxidáns, féregölő, féreghajtó hatásuk van, vízhajtóként, fertőtlenítőszerként viselkednek. A tejsav baktériumok segíthetik a normál bélflóra megerősödését, ugyanakkor nem kedveznek a patogén csírák, baktériumok, pl. salmonella, gombák, pl. candida fajok, paraziták, stb. szaporodásának. Az ecetesedés meggátlására anaerob közeget teremtettek. Az Ayura vilac 8 esetében a gyógynövény koncentrátumhoz kevés cukrot és tejsavbaktériumokat adnak a folyamat felgyorsítására.

A japán szójababból készült misot a makrobiotika rákmegelőző hatása miatt javasolja egyéb jótékony hatása mellett. A mi vecsési savanyú káposztánk a téli betegségek átvészelésének fontos eszköze volt.

Az Ayura vilac 8 kettős fermentációval készül, amelynek lényege, hogy az első erjesztéses folyamat eredményként létrejött fermentátumot egy második, baktériumok általi erjesztésnek teszik ki. A folyamat során a baktériumok táplálékul használják a gyógynövények vitaminjait, nyomelemeit, enzimjeit, egyéb bioaktív anyagait, a maguk számára szeretnék hasznosítani, ezért egy glycoprotein matrixba csomagolják be. A fermentáció második lépése ugyancsak baktériumok segítségével teszi ezeket az aktivált anyagokat az emberi szervezet számára maximálisan hasznosíthatóvá. A kettős fermentációval készült étrend kiegészítők hatóanyagai ezért csaknem 100%-ban fejtik ki hatásukat, ellentétben a nem ilyen módon gyártott termékekkel. A folyamat eredményeként keletkező ferment metabolitok (glukoinolátok, izotiocianátok, stb.) pl. gátolhatják a bélben a kórokozók szaporodását, csökkenthetik a vérzsírok szintjét, a szív-érrendszeri betegségek kialakulását, a vérnyomást, gátolhatják a sejtosztódást, a daganatok kialakulását, stb.

Az elixír szinergikus hatású gyógynövényei és a kettős fermentáció során keletkező anyagok hatása számos felhasználási lehetőséget ad a készítménynek a betegségek megelőzése és a kialakult kórállapotok kiegészítő kezelése során. A fent leírt tejsavbaktériumok és anyagcseretermékek, egyéb metabolitok mellett a gyógynövényekből származó több értékes hatóanyagot, enzimet mutattak ki a vegyi elemzés során, amelyek az immunrendszer működése szempontjából rendkívül fontosak.

Hatásukra rendeződhet a bélflóra, a patogén csírák elpusztulhatnak, regenerálódhat a bélnyálkahártya, a felszívódási és kiválasztási folyamatok helyre állhatnak. Az immunrendszer sejtes és humorális aktivitása fokozódhat, természetes antibiotikus aktivitás valósulhat meg a szervezetben mellékhatások kialakulása nélkül. Tudományos vizsgálatok során igazolták, hogy a gyulladáscsökkentő hatás két órán belül kialakul a szer fogyasztását követően, a T és B limfociták aktiválódnak, nő az aktív makrofágok, killer- és falósejtek, stb. száma, az immunglobulinok szintje a szervezetben tíz napon belül jelentősen nő.

Az Ayura vilac 8 hatásának fontos eleme az enzimpótlás is. Az emberek egyre kevesebb élő, nyers, természetes tápanyagot fogyasztanak, a szervezet enzimpótlásra szorul. Az enzimek szabályozzák az összes fontos élettani működést, a szénhidrát, zsír és fehérje anyagcserét, a véralvadást, a sebgyógyulást, az emésztési folyamatokat, a hormon- és immunrendszer működését, biztosítják az erek védelmét, szabályozzák a sav-bázis háztartást. Az enzimhiány jelei a fáradtság, a hangulatzavarok, a visszatérő fertőzések, a krónikus gyulladások, bélproblémák, stb.

A felépítő baktériumok gátolják a rothadásos lebomló folyamatokat, hatásukra a szerves anyag mennyisége nő, az élő szervezet megújul. A készítmény a baktériumokon és enzimeken kívül természetes vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz.

Az Ayura vilac 8-at ezért minden olyan betegség megelőzésére és kiegészítő kezelésre használhatjuk, ahol bélrendszeri, légúti, bőr, húgyúti, nemi szervi, idegrendszeri fertőzésekről, kórokozók szaporodásáról, gyulladásokról, a bélflóra károsodásáról van szó. Az elixír kifejezetten javasolható olyan esetekben, amikor az immunrendszer működési zavara tapasztalható, pl. allergiás állapotokban, autoimmun kórképekben és daganatos betegségekben, stb. Akut és krónikus esetekben, külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható a készítmény.

A szer hatására a kórokozók elpusztulhatnak, a gyulladás csökkenhet, a méreganyagok kiürülése fokozódhat, a regenerációs, öngyógyító folyamatok elindulhatnak. A szervezet belső egyensúlya helyre áll és az energiamezők erősödnek.

aura változás

 

A növényi elixírt bárki fogyaszthatja, folyamatosan is. Gyerekek 3 éves kortól ihatják. Legcélszerűbb reggel éhgyomorra inni sok folyadékkal, gyulladásos bélbetegség esetén evés után. Kezdő napi dózisa 15 ml, ami fokozatosan emelhető egészen 60 ml-ig 2 – 4 részletre elosztva. Súlyos állapotokban ez a szükséges dózis. Kezdetben adaptációs reakciók jelentkezhetnek hasmenés, hőemelkedés, szédülés, stb. formájában. Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk.

hasznut

 

Ha idáig eljutottál és érdekel ez a ténylegesen kiváló minőségű és egyedülállóan jó összetételű ital, akkor egy teljesen ingyenes vevőregisztráción keresztül megrendelheted magadnak interneten. De ha kell nagyon szívesen segítek mindenben.   A regisztrációhoz erre a linkre kell kattintanod. Ott további információkhoz juthatsz és az aljára lemenve van a “regisztrálás” gomb.

 https://affiliate.ayuraherbal.eu?tkn=aYr3regXmled&spnId=1685

E G É S Z S É G E D R E !!!

 Itt üzenhet

oxigénes víz mágnesterápia szívmérés méregtelenítés egészség