Az oxigénes vizek összehasonlítása

Hihetetlen különbség: az oxigénes vizek összehasonlítása

Neve Oxigén tartalom  mg/l Hányszor több oxigén van benne mint a csapvízben Ára literenként PET palackban árusítják? Hány litert kellene fogyasztanunk naponta, hogy 2000 mg oxigént vigyünk be szervezetünkbe? Napi 2000 mg oxigén bevitele mennyibe kerülne?
Kaqun 18 1,8-szer 667 Ft igen 111,1 liter 74 067 Ft
Magnetic A./Comix 60 6-szor 217 Ft igen 45,5 liter 9 858 Ft
Aqua+oxigén plusz 33 3,3-szer 137 Ft igen 60,6 liter 8 282 Ft
Veritas Gold O2 70 7-szer 160 Ft igen 28,6 liter 4 576 Ft
Oxywell 70 7-szer 242 Ft nem 28,6  liter 6921 Ft
Oximix 80 8-szor 167 Ft igen 25 liter 4 167 Ft

Szifonos oxigénes víz

2000 200-szor 250 Ft nem 1 liter

250 Ft

 

A csapvíz átlagosan 10 mg oxigént tartalmaz. A csapvízból 200 litert kellene meginnunk naponta ahhoz, hogy 2000 mg plusz oxigénhez jutassunk szervezetünket.

Milyen Figyelemre méltó tulajdonságai vannak még a szifonos oxigénes víznek?

  1. A szifonos oxigénes víz készítő különlegesen nyomásálló, extra biztonságos és oxigén álló rozsdamentes acél, ezért speciális gyártási technológiával készül. A biztonságos oxigénpatronban 180 bar nyomás van. Ezt a magas nyomású patront csavarjuk bele a szifonba, amiben szintén nagy nyomás uralkodik ezután. Ez a technológia igazi különlegessége. Ennek a nyomásnak a segítségével képes a víz sokkal nagyobb mennyiségű oxigént megkötni, mint a palackozott versenytársai. Az eljárást extrém körülmények között tesztelték. Ezek ellenére rendkívül kedvező árú. Az ár kizárólag azért ilyen kedvező, mert hazai fejlesztésű és gyártású termékről van szó. A sikeres gyártó márkaneve is biztosítja számunkra a hosszú évekig, évtizedekig való értékállóságát, megbízhatóságát hasonlóan a szódás szifonokhoz.
  2. Bármilyen vízből előállítható vele a magas oxigéntartalmú oxigenizált víz. A kedvenc buborékmentes ásványvizünk ill. gyógyhatású vizünk is tökéletesen megfelel. Választhatjuk a csapvizet, a buborékmentes ásványvizet, a Pi-vizet, a deutérium mentes vizet, a tisztított vizet, a fordított ozmózis vizet, az ionizált vizet, a lúgos vizet, a desztillált vizet alapanyagul. Csak belecsavarjuk a patront a szifonba és máris fogyaszthatjuk a kedvenc vizünket oxigéndús formában.
  3. Egyedülálló módon 1 liter vízhez 2000 mg oxigént juttatunk.
  4. Mindig friss vízből készül, így nem kell azzal számolnunk, mint a palackozott vizeknél, hogy esetleg több hónapig áll egy műanyag palackban a víz.
  5. A palackozott oxigénes vízből hamar elillan az oxigén a palack felnyitása után. Meglepő, de a PET palack zárt állapotban is átereszti az oxigént. Így a palackozott oxigénes víz folyamatosan veszít az oxigéntartalmából. Többek között mérgek is beoldódnak a palackból az ivóvízbe.
  6. A bevásárlásnál a palackok hazacipelését is elfelejthetjük. Ez különösen fontos lehet időseknél. Kényelmesebb így a bevásárlás.
  7. 171 Ft literenként az így előállított oxigénnel dúsított víz, ami egy minőségi ásványvíz ára. Élettani hatása viszont egyedülálló.
  8. Ökológiai szempontból is fontos döntés lehet a szifonos oxigénes víz fogyasztása, hiszen a PET palackokból adódó szeméttel sincs gond többé. A szifonpatront újrahasznosítják.
  9. 9. Divatos, retro irányzatot követő rozsdamentes acél szifonból szolgálhatjuk fel barátainknak ezt az egészséges nedűt, ami ízre lágy kellemes, nem pezseg, nincs szúrós, csípős íze. Egyszerűen finom.

20 + 10 előnye az oxigénnel dúsított víznek

1. A gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén, a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége, a légzéssel történő betáplálással szemben, hozzávetőlegesen tízszeres. (A testi fáradtság elsősorban az izmok oxigéntáplálásának elégtelensége; a hemoglobin oxigénadóssága miatt következik be. Nagy testi megterhelés esetén a légzés útján történő véroxigén-telítés a tüdő teljesítőképességének behatároltsága, vagy/és a légköri levegő esetenként csökkent oxigéntartalma következtében, elégtelen lehet. Ilyenkor a vér oxigénszintje, az izomsejtek helyreállítási folyamataihoz képest alacsony.)   2. Gyorsan növelheti a vér oxigénszintjét, ezért rövid időn belül megszüntetheti a vér oxigénadósságát: a hipoxiás állapotot.  3. Serkentheti az izmokban a redox folyamatok helyreállítását. 4. Intenzív, megerőltető tréninget követő véroxigén-telítettség 90%-ról 96.7%-ra 2 óra pihenő helyett, lényegesen rövidebb idő alatt helyreállhat. 5. Nyugalmi pulzus lényegesen gyorsabban helyreállhat. 6. Nyugalmi állapotban, a plasztikus feszültség és feszített izmoknál a kontraktil feszültség, rövid idő alatt lényegesen csökkenhet, míg az italt nem fogyasztott sportolóknál 2 óra után az izomfeszültségi értékek emelkedettek maradnak.

7. Hajszálerekben serkentheti a mikrokeringést. 8. Szénmonoxid-mérgezés esetén életmentő lehet. 9. Sugárterápia kiegészítése daganatos betegek számára. 10. Javíthatja a kollagén újraképződését. 11. Javíthatja a fizikai teljesítőképességet.

12. Az anaerob anyagcsere és a vérkeringés kedvezőbben alakulhat. 13. A máj szabad oxigéntartalma 43%-kal nőhet a belégzéshez képesti 8% helyett. 14. A májban fokozhatja az enzimek aktivitását. 15. Fokozhatja a máj méregtelenítő aktivitását. 16. Feltöltheti az oxigénraktárakat. 17. Tejsav-szint csökkenés gyorsulását okozhatja fizikai terhelést követően (izomláz csökkentése). 18. Fokozhatja a szellemi frissességet és teljesítőképességet. 19. Javíthatja az általános állapotot, megkönnyítheti azon betegek mozgását, akik tüdő és szívasztma, szívkoszorúér-szűkület, billentyűzavar és vérszegénységben szenvednek. 20. Védőitalként is funkcionál nehéz, fizikai munkát igénylő, valamint gázos, gőzös, poros, szennyezett levegőjű munkahelyeken.

 

+1 Simábbá teheti a bőrt +2 Csökkentheti a visszér-képződést. +3 Kiegyensúlyozhatja a gyomor savtermelését a gyomorsav vízzé való átalakulásának fokozásával. +4 Elősegítheti a vérnyomás-szabályozását. +5 Elősegítheti a tápanyagok jobb hasznosítását, visszaszoríthatja a metabolikus szemétképződést. +6 Segítheti a stressz csökkentését. +7 Nyugtathatja a testet. +8 Erősítheti az immunrendszert. +9 Csökkentheti a nitrát-szintet. +10 Csökkentheti az oxidatív (!) stresszt.

 

Pár ezer éve a levegő oxigénszintje 38% volt, ma tiszta környezetben 21%. A nagyvárosok szennyezett levegőjében még kevesebb.

Dr. Otto Heinrich Warburg volt az a német biokémikus, aki a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért 1931-ben fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat kapott, s aki bizonyította: a rák kialakulásának elsődleges oka, hogy nem jut elegendő oxigén a sejtekbe, és így az egy másik energiaforrás felé fordul, s átáll az anaerob anyagcserére, miközben burjánozni kezd. Oxigén dús közegben mindez nem történik meg.

Évente Magyarországon 66.000 új rákbeteget diagnosztizálnak, ebből évi 34.000 meghal. (Dr. Deák Sándor: Lúgosítás oxigénnel: igyunk oxigént, 2009)Itt üzenhet

oxigénes víz mágnesterápia szívmérés méregtelenítés egészség