Indikációs lista

Az MCR felhasználói programok indikációs listája orvosok számára
Ezek a felhasználói programok a mágneses terápiával kapcsolatos többéves  tapasztalatok kiértékelésén alapszanak. Az MCR készülék alkalmazása nem helyettesítheti a hagyományos orvosláshoz tartozó diagnózist és terápiát.
Mielőtt az alapprogramokat Ön eltárolná készülékébe, vegye fel a kapcsolatot a kezelőorvosával, illetve az orvosi forró-drót szolgáltatáson keresztül Dr. Franz-Josef Aichingerrel. (Bergstrasse 9, 4052 Ansfelden, Tel: 0043-(0)7229-89105, Fax: DW:15.)
A napi alkalmazások száma az egyén érzékenysége és a tünetek függvényében változhat. A párnára és a rúdra vonatkozó alkalmazások a teljes test stimulálásával összhangban kell, hogy történjenek.

A program letölthető: Indikációs lista

A táblázatban a “Program” oszlopban az MCR készülékbe beépített 17 programnak a száma látható. A programokat az IFBM (Institut für Bioelektrische Medizin) állította össze a klinikai tesztek alapján.

A “Javallatok” oszlopban azon betegségtípusok szerepelnek, amelyeknél az MCR készülék használható.

A “Javasolt napi alkalmazásoknál” látható, hogy a matracot, párnát, vagy a rudat napont hányszor lehet használni.

Fontos információ, hogy az MCR készüléket szívritmus szabályozóval (Pacemaker) rendelkező egyének, terhesek, epilepsziások vagy 38 Celsius fok feletti lázas személyek nem használhatják.

Programtáblázat tartalmazza a 17 program paramétereit: Programtáblázat

 

Az MCR készülék használati utasítása: Használati utasítás


Az MCR készülék engedélye: Zertificat 1 …. Zertificat 2

 

A SANZA készülék használati utasítása : Használati utasítás

 

A SANZA készülék árlistája 2009-06-26 : Sanza árlista

 

A SANZA készülék engedélye: Sanza Certificat

 

 

A Cardioscan készülékről “a Vicardio elődjéről” részletes leírás 13 Mb- os file : Vision szkennelt

A VICARDIO készülékről reklámanyag 2 oldalas: Vicardio alap

A VICARDIO készülékről reklámanyag Sanzával 6 oldalas: Vicardio Sanza

A VICARDIO készülékről reklámanyag teljes 20 oldalas: Vicardio teljes

ZAPPER-ről lírás:

A kórokozók elektronikus elpusztításához tehát egy frekvenciagenerátorra lenne szükség, 50 és 900 kHz között választható értékekkel, mivel a paraziták egyedi frekvenciái ebben a sávban mozognak. Egy ilyen készülék ára az USA-ban több mint 300 dollár. Hulda Clark is ilyen generátorral próbálkozott először, de mivel általában több kórokozó is előfordul az emberekben, ez az egyedi frekvenciás módszer időigényes volt. Később rájött, hogyha 10 Hz és 500.000 Hz közötti bármilyen frekvenciájú, 5–10 voltos pozitív (nem + és -, hanem + és 0 között váltakozó) jellel 7 percig kezeli a betegeket, akkor elpusztulnak a bennük levő vírusok, baktériumok, gombák és férgek is egyszerre. Ezután elkészített egy egyszerű frekvenciagenerátort, a zappert, aminek rajza és részletes leírása megtalálható a könyvben.
zapper néhány elektronikus alkatrészből áll és tulajdonképpen egy 9 voltos elemről működő impulzusgenerátor. A kimenetén kb. 30 kHz frekvenciájú jel jelenik meg, aminek az átlagfeszültsége 4-5 volt (a maximum 8-9 volt). A készülékhez 2 db. rézfogantyú, azaz 2 db. 2 cm átmérőjű, 10 cm hosszú rézcső csatlakozik. Ezeket használat előtt 1-1 réteg nedves papírzsebkendőbe kell csavarni, hogy vezessék az áramot, de a réz ne szívódjon fel a beteg szervezetébe. Bekapcsolás előtt az egyik fogantyút az egyik kézzel, a másikat a másik kézzel kell megmarkolni. A kezelés 3 egymás utáni „zeppelésből” áll: először 7 perc „zeppelés”, majd 20-30 perces szünet, azután lehetőleg felcserélni a fogantyúkat és megint 7 perc zeppelés, amit egy újabb 20-30 perces szünet követ, majd fogantyúcsere és a harmadik 7 perces zeppelés.
Akinek nincs lehetősége elkészíteni a zappert, annak Hulda Clark javasol egy még egyszerűbb, elemes módszert, mivel még 5 Hz (5 „zap” 1 másodperc alatt) is segít. Ehhez egy 9 voltos elemre van szükség, aminek a 2 végéhez krokodilcsipesszel vagy egyszerű dróttal hozzákötjük a két rézcsövet, amiket 1-1 réteg nedves papírtörlővel burkolunk be. Az egészet egy szigetelő felületre helyezzük, pl. műanyagra, hogy a fogantyúk ne érintkezzenek. Egy órát helyezünk magunk elé. Egyik kezünkkel megmarkoljuk az egyik rézcsövet, a másik csövet az asztalon hagyjuk és gyors ütemben ütögetjük megállás nélkül a másik tenyerünkkel. Ezt tíz percig végezzük, majd 20 perc szünet következik, azután megint 10 perc ütögetés, majd ismét 20 perc szünet és végül újból 10 perc ütögetés. Az elem hamar kimerülhet, ezért érdemes két elemet párhuzamosan kötni: összekötjük a pozitív végeiket és a negatív végeiket, külön-külön.
Miért van 3 kezelésre szükség? Hulda Clark tapasztalata: az első kezelés megöli a férgeket, vírusokat, baktériumokat stb., de néhány perc múlva újból megjelennek vírusok és baktériumok a szervezetben, az elpusztult férgekből vagy azokból a szervekből, ahova a zeppelés nem hat el. A második kezelés ezeket öli meg. Néhány perc múlva újból megjelenik néhány, valószínűleg elhalt baktériumokból felszabadult vírus, a harmadik kezelés ezeket pusztítja el. Hulda Clark szerint a férgeken belüli kórokozók azért nem halnak meg, mert az elektromos áram a férgek felületén halad és a bennük levő kórokozók „árnyékolva” vannak. Előfordulhat, hogy a kezelések után maradnak kórokozók a szervezetben, pl. a belek vagy a gyomor közepén, a szemgolyókban, epekövekben, herékben. Ezek többnyire elpusztíthatók az általa ajánlott parazitaellenes gyógynövényekkel.
Árt-e a zeppelés az embereknek? A zeppelés, amit magyarul biorezonancia-módszernek kereszteltek el, Hulda Clark szerint azért nem árt az embereknek, mert alacsony, emberre nézve ártalmatlan frekvenciákról, kis feszültségekről és áramerősségekről, és rövid, pár perces kezelésekről van szó. A kúra, tehát a napi 3 kezelés max. 3 hétig tarthat. Hulda Clark a zeppelést nem ajánlja terhes nők és szívritmusszabályozót viselők számára. A zeppelés során a belekben levő hasznos baktériumok egy része is elpusztulhat, de ez általában nem gond, mert a kúra csak néhány napig tart. Hulda Clark e hasznos baktériumok feltöltéséhez otthon elkészített joghurtot ajánl.

 

 Itt üzenhet

oxigénes víz mágnesterápia szívmérés méregtelenítés egészség