Ezzel kezdje

Napfelkelte

 

Erdő

Család

 

Föld mágnesesség

 

Szent-Györgyi Albert

 

A sejt

 

A szív

 

Aki meglátogatja weboldalamat, akkor itt kap egy kis betekintést a különböző témakörök tartalmába.

Minden az egészségről szól, több féle témát tartalmaz. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy az egészségükkel az utóbbi időben sokkal kevesebbet foglalkoznak az emberek. Ez több tényezőnek köszönhető.

1, Sokkal többet kell dolgozni a megélhetésért, és nem marad rá idő.

2, A többlet munka ellenére vagy a munkanélküliség hatására az emberek kevesebbet keresnek és nem marad rá pénz.

3, Valamilyen szinten ez a téma le lett járatva.

Egy cég ünnepségére hívtak meg, ahol az hangzott el, hogy jelenleg több, mint 1.000 cég árusít vitaminokat, étrend kiegészítőket. És még nem is említettem meg a rengeteg  készülékeket, amik egyedüli megoldásként kínálják a teljes gyógyulást.

Így nem csoda, ha az emberek azokban a már régóta alkalmazott, jól bevált módszerekben sem hisznek. Szerintem nincs olyan ember, akivel nem  vetettek már meg egy “csoda szerkezetet”, amit már sok millió ember használt és mindenki meggyógyult.

Sokan kihasználják az emberek betegségét és hiszékenységét és arcpirító módon adnak el különböző dolgokat.

A korrektséghez az is hozzátartozik, hogy az egészségügy még segíti is ezt, mert a magyar orvosok tisztelet a kivételnek a betegeken állnak bosszút, mert nem keresik meg az általuk elvárt fizetést.

Ki ne hallotta volna, hogy ha nem törődsz magaddal, más pláne nem tesz érted semmit, és a legnagyobb buli, ha negyven évig fizeted a TB-t és még a nyugdíj előtt elpatkolsz.

Elnézést ezért a kifakadásért, de ezt is le akartam valahova írni. Térjünk vissza a régi kerékvágásba.


Régebben nagyobb hangsúlyt a mágnesterápiára fektettem, amely már mind orvosi mind egyéb tekintetben teljes mértékben elfogadottnak tekinthető. Nagyon sok információ található meg a neten. 2008.-ban az USA-ban az egyik legjelentősebb kiegészítő terápiának nyílvánították.

A másik a szív funkcióját és stressz tűrő képességét mérő VICARDIO program. Ez még Magyarországon nagyon gyerekcipőben jár. Pedig hihetetlenül fontos volna mindenki számára elérhetővé tenni ezt a szűrést. Ezzel rengeteg ember és család életét lehetne megváltoztatni, mert a mai túlterhelt, stresszes világban a szívünk és érrendszerünk mondja fel az elsők között a szolgálatot. Ma már nem csak a férfiak privilégiuma a szívinfarktus, hanem a nők is egyre nagyobb számban betegszenek meg. De “alapjában”véve mindegy, hogy egy családban melyik szülő válik keresőképtelenné az akkor is hatalmas terheket ró mindannyiukra. Az volna az igazi, ha egy mozgalmat indíthatnánk el ennek az érdekében, hogy a mai szűkös időkben ha valakinek van munkahelye az dolgozhasson is.

Időzzünk még egy percet ennél a témánál. Szívméréssel kapcsolatosan öt féle ember létezik:

1, Akinek a munkaköre miatt rendszeresen részt kell vennie szűrésen.

2, Akinek a cége managerszűrés, vagy más program keretében elvégezteti a szűrést.

3, Aki gondoskodik magáról, figyeli a programokat  és különböző egészségnapok keretében rendszeresen elmegy egy szűrésre.

4, Akinek már valamilyen szinten kialakultak tünetek, és elmegy a körzeti orvosához. Kap egy beutalót és kb. négy  hónapra kap egy időpontot. Itt két lehetősége van. Vagy kivárja az idejét, vagy már súlyos pénzért végzik el a vizsgálatot.

5, Aki elhanyagolja magát, és már csak abban bíznak, hogy időben beérkezik a mentő a kórházba.

Egy biztos, hogy nagyobb figyelmet kellene fordítani a megelőzésre.

2010-ben jelentős fordulat következett be az életembe. A szívmérésnek köszönhetően ismerkedtem valamivel, aminek  csak pozitív hatásai voltak: egyszerű használat, olcsó, és hatásos.

Sokan kérik tőlem bizonyos időszakonként, hogy csináljunk egy kontroll mérést. Egy olyan “idős” ember kérte ezt tőlem, akinek mindig a közepes értéktől egy kicsit rosszabb mérései voltak hosszú idő távlatában.

Előre bocsátotta, hogy történt valami az életében, amit még nem árul el, de úgy érzi, hogy sokat javult a közérzete, a munkabírása, meg minden és kíváncsi, hogy talán  a műszer is ki tudja mutatni a változást.

A mérés után én is teljesen meg voltam lepődve, hogy egy sokkal jobban működő szívről kaptam eredményt.

Ekkor árulta el, de előre kérte, hogy ne nevessem ki, hogy oxigenizált vizet iszik. Teljesen meg volt lepődve, amikor elárultam, hogy az oxigenizált vízről már évek óta írtam a weblapon. Csak az a különbség, hogy ez egy újabb dolog, és amellett, hogy nagyságrendekkel magasabb az oxigén tartalma, egynegyed árba kerül


Elöljáróban el szeretném mondani, hogy 12 év tapasztalatait, gondolatait foglaltam össze, és mivel szándékomban áll ezt a munkát még egy jelképes 50 évig folytatni. Ezért biztos vagyok benne, hogy ez a weblap tovább fog bővülni.

Jelenlegi témakörök:

A FÖLD MÁGNESESSÉG :

Ebben a részben teljesen az alapoktól a mágnesességről általánosságban van szó. Kiemelve az álló (permanens) illetve a pulzáló mágnesesség közötti nagy különbséget. Ha valaki ténylegesen az elejétől szeretne belemélyedni ebbe a témába, akkor javaslom az elolvasását.

MÁGNESES TERÁPIA :

Már a pulzáló mágneses terek hatásáról, a terápiás készülékek kifejlesztéséről van szó

ENERGIA :

Itt egy következő lépést teszünk és kiderül, hogy a FÖLD természetes pulzáló mágnesessége milyen módon határozza meg szervezetünk (sejtjeink) működését. Menyire fontos, hogy egy legyengült, energiahiányos szervezetnek hogyan tudunk olyan energiacsomagot adni, amelyet minden mellékhatás nélkül tud befogadni és ezzel elindulhatnak a gyógyulási folyamatok.

ANYAGCSERE:

Prof. Dr. Ádám Veronikának köszönhetően (az orvostudományok doktora, az MTA tagja) 2004 április 26,-án a Mindentudás Egyetemén megtartott előadásának (Mindennapi kenyerünk, mindennapi kalóriánk) nyomtatható változatát, tettem fel képekkel, ahol kiderül, hogy szervezetünk energiaháztartásához szükséges kalóriákat hogyan használjuk fel. Táplálkozási szokásainkról, ezzel kapcsolatos betegségekről stb. Javaslom mindenkinek, hogy olvassa el.

MÁGNESTERÁPIA HATÁSAI:

Ez biztosan több lapból fog állni. Itt szeretném részletesen ismertetni, hogy ennek a terápiaformának a különböző betegségeknél milyen hatásai vannak, mire lehet számítani.

MCR

Az MCR (Magnetic Cell Regeneration) készülék hatásainak alapelvei, alkalmazási területei. Mivel a SANTERRA Gmbh a tudományos kutatások eredményeinek felhasználásával kifejlesztette a SANZA nevű legújabb modelljét, ezért az MCR készülékek már csak korlátozott mennyiségben kaphatók. Nagyon kedvező áron. A SANZA készülékről külön lapon nyújtok információt.

SANZA

A SANTERRA Gmbh legújabb fejlesztésű multifuncionális készülékéről van leírás, amely már nem csak a “hagyományos” magnetoterápiát alkalmazza. Dupla jelgenerátorral , újfajta tekercskiosztással homogénebb mágneses térrel sikerült a készülék hatékonyságát tovább növelni. Kiegészült egy biocontrollerrel, amely a kezelés ideje alatt folyamatos kapcsolatot tart fenn a vezérlő és a páciens között. A szervezet HRV tulajdonságának figyelésével a legoptimálisabb értékre állítja az intenzitást. A már MCR-nél is meglévő rúdapplikátort továbbfejlesztve ötvözték a mágnesterápiát a lézer technikával, így sebek, sérülések, gyulladások gyógyulását még hatékonyabbá tudták tenni. A már elterjedt ZAPPER (biofrekvenciás áram) csatlakoztatási lehetőségével megtisztítható szervezetünk évente többször kúraszerűen vagy prevencióként napi használattal a baktériumoktól, vírusoktól, parazitáktól. És nem utolsó sorban bemutatkozik a kimondottan törésekre, arthrosisokra, váll,csípő, könyök, kéz kezelésére kifejlesztett állványos applikátor.

Indikációs lista

Erre a lapra tettem rá az MCR készülék indikációs listáját, programtáblázatát és használati utasítását letölthető formában

VICARDIO

A vicardio programról, amelyet németországban fejleszetettek ki és jelenleg is országos szűrőprogram keretében használják. Segítségével időben és tünetmentes időszakban tudnak jelzést adni a szív esetleges problémáiról. Ennek hatására Németországban jelentősen csökkent a sürgősségi osztályokon a szívinfarktusos esetek száma.

HRV

Ebben a részben a HRV-ről és magáról a mérésről írok részletesen: Miért van szükség rá? Mennyi ideig tart? Mennyibe kerül? Pontosan milyen adatokat szolgáltat? Sikerült felkelteni érdeklődését, hogyan tud bekapcsolódni a programba? Mérésre lehet jelentkezni vagy emailben, vagy az oldalak alján elhelyezett üzenőrendszeren keresztül. Ha mérést szeretne szervezni, akkor feltétlenül javasolnám az emailban való kapcsolatfelvételt, mivel a szervezőmunkát több módon tudjuk jutalmazni. Az információ továbbítását segítendő reklámoldalt word formátumban itt lehet letölteni.

SZÍVANALÍZIS

Ez csak egy oldal, ami kimondottan reklám céllal készült a mérés fontosságát kiemelendő

 

SPA méregtelenítés

A méregtelenítésről, mint az egészségmegőrzés ugyanúgy nélkülözhetetlen részéről, nem teljeskörűen, csak a SPA méregtelenítőn keresztül.

 Itt üzenhet

oxigénes víz mágnesterápia szívmérés méregtelenítés egészség