Masszázs + SPA

Masszázs és SPA méregtelenítés

Ennek az oldalnak a lényege egy újabb lehetőség az egészség megőrzésben. A méregtelenítésről egy kicsit később és részletesebben, mert az nem annyira közismert, de ki ne hallott volna a masszázsról és annak jótékony hatásairól, mint stresszoldó, keringésjavító, nyirokrendszer élénkítő. Nem szabad összetéveszteni a masszírozást a simogatással. Egy rosszul végzett masszázzsal még problémát is lehet okozni a páciensnek. De nagyon komoly gyógyulási folyamatokat lehet vele beindítani.  Sajnos azt kell, hogy mondjam, egyrészről nagyon elterjedt a stresszoldó masszázs jelentősége, de itt üzlet csak az, hogy nagyon sűrűn indulnak tetemes összegért masszőr tanfolyamok, aminek a végeredménye az, hogy a  frissen végzett “masszőrök” az árakat úgy lenyomják, hogy az igazán nagy tudású profi főállású masszőrök már szinte nem tudnak megélni. Ezért engedjék meg, hogy itt megragadjam az alkalmat és csináljak reklámot egy részemről régen ismert nagyon kedves masszőrnek Szegedi Juditnak, akinek a tudásában bármikor megbízhatnak.

Egész évben ajándékvásárlás megkönnyítésére szolgáltatásaimat akciós kuponok formájában ajánlom vendégeimnek.
Szegedi Judit

Édes Mámor – Csokimasszázs + forró csokoládé ital
Meggyes, narancsos, fahéjas, kókuszos, chilis csokimasszázs minden bőrtípusra.

Hölgyeknek és Uraknak – a nagy sikerre való tekintettel
Mézes hátmasszázs köpöllyel 4 alkalom

Uraknak – Kondicionáló, frissítő kezelés
Mézes hátmasszázs köpöllyel és talpmasszázs akupresszúrával

Hölgyeknek – Szépítő, kényeztető kezelés
GIGI krémekkel, meleg lávakővel, ecsettel és Mézes hátmasszázzsal

Hölgyeknek  - Szépítő, regeneráló teljes arckezelés extrákkal
AHA savas hámlasztással, teljes arctisztítás GIGI kozmetikumokkal, ultrahanggal, szempilla, szemöldökfestéssel, gyantázásokkal, hát, nyak átmasszírozásával és talpmasszázs akupresszúrával

Kamasz fiuknak és lányoknak teljes tisztító arckezelés
A bőrtípusnak megfelelő GIGI készítményekkel – enzimes radírral és puhító zselével.
Arcápolási tanácsokkal, receptekkel és ajándékba szárító krémmel

Spirituális kezelés
SÁMÁN lélekmasszázzsal TAROT sorselemzéssel

 

Mielőtt a SPA leíráshoz kezdenék, egy pár személyes gondolat. Kb. 3 évvel ezelőtt indult el a pályafutása meredeken felfelé. Igaz maga a méregtelenítés már évezredek óta hozzátartozik életünkhöz. Gondoljunk bele, hogy minden vallásnak megvannak azok az időszakai, amikor nem csak lelkileg, hanem testileg is megtisztultak az emberek, mint pl. a 40 napos böjt, vagy a Ramadan stb. Rengeteg válfaja van a léböjt kúrától, a méregtelenítő teákon keresztül a “japán tapaszig”, vagy tisztán csak koplalás, stb. Egy biztos szervezetünknek szüksége van rá. Ha kérdeznek róla mindig ezt mondom: Visszamegyünk megint az energia szintjére. Több lapon is megtalálható, hogy szervezetünknek van egy energiaháztartása. Agy, mozgás, légzés, emésztés, mind-mind energiát fogyaszt. A szervezetünkbe bejutó méreganyagok kiválasztását meg kell oldanunk. Három féle úton kerül be a méreganyag. 1, Bőrön keresztül 2, Táplálkozással (manapság szinte minden táplálék tartalmaz színezékanyagokat, állományjavítókat, erjedésgátlókat) stb. De a legnagyobb mértékben a levegő minősége romlott és ezt a 3, Légzéssel vesszük magunkhoz a legtöbb méreganyagot. Ez legjobban a városlakókat súlytja, gondoljunk az egyre gyakrabban elrendelt szmogriadókra. Szervezetünknek a megnövekedett méregtelenítési feladat ellátásához többlet energiára van szüksége. Ebben az esetben is ugyanúgy viselkedik mint a stresszhatásoknál. Elsősorban az agytól, immunrendszertől tud elvenni energiát. 3 éve kerültek forgalomba az első SPA méregtelenítő készülékek, hirtelen nagy piaca lett, jó üzletnek bizonyult. Ez egy ideig tartott, de mint mindennel szemben kis hazánkban jöttek a negatív folyamatok is. Már mindenki el kezdett hasonló készülékeket gyártani, 500 Ft-os termékbemutatókon ígértek mindent, csak el tudják adni, majd eltűntek ezek a cégek. A botrányéhes média is rácsapott, kihasználva a silány gépekkel átvert, elégedettlen emberek felháborodását. Majd a fogyasztásvédelem horror összegű büntetésekkel súlytotta azokat a cégeket, amelyek jó minőségű gépeket készítettek, ezek ugyancsak eltűntek. Én csak használtam a méregtelenítőt, engem is meglepett amikor először olvastam a prospektusokat a hatásukról, de kipróbáltam, sőt laborban be is mérettem, hogy milyen anyagok vannak a vízben. Azóta is hetente egyszer használom. A saját végkövezkeztetésem: ha egy készülék segít megszabadulni olyan méreganyagoktól, amiket szervezetünk komoly energia felhasználásával tudna kiválasztani, akkor annak csak jó hatása lehet. Túl vagyok a 200. méregtelenítésen mindenféle probléma nélkül.

Most jön az a rész, amit a gyártó írt a prospektusában:

Bolygónk történetében manapság az eddigi legnagyobb mennyiségű mérgező anyagot bocsátjuk ki, éppen ezért egy rendszeres méregtelenítés feltétlenül szükséges az egészség megőrzése és a betegségek elkerülése érdekében. A modern mindennapi élet, a stressz és a szegényes táplálkozás, egyre több mérget juttat a szervezetbe, amely a sejteken belüli természetes energiában egyensúlyzavart okoz.
Emiatt testünkből egyszerűen kiürülnek a nélkülözhetetlen életadó elemek, állandóan fáradtnak érezzük magunkat. Képtelenek vagyunk arra, hogy természetes módon regenerálódjunk, töltsük fel magunkat energiával. Az orvosi gyakorlatban e tünet együtteseket krónikus fáradtságszindrómának nevezik.
Sejtjeink képesek vegyületeket szelektíven (különválasztva) befogadni és elraktározni, így természetesen a mérgező anyagokat (toxinokat) is. A lerakódó veszélyes mérgek bizonyos határértéken felül károsíthatják a szervezetet. Ilyen következmények például a spermaképződés minőségi és mennyiségi romlása, az autóimmun betegségek vagy a női ösztrogénszint zavarai.
A karbamidok (különböző nitrogén vegyületek), szerves klór és fémvegyületek, nehézfémek testünkbe jutva és ott feldúsulva módosítják az öröklött immunrendszeri sajátosságokat, csökkentik a védekezőképességet, és növelik a betegségre való fogékonyságot.

A szervezetünket megterhelő salakanyagok nem oldható, nem ionos állapotban vannak, ha meg akarunk tőlük szabadulni, először ionos állapotba kell hozni őket. A salakanyagokban az elektronok kémiai kötésben vannak, energiára van szükség a kötés felbontásához. (Itt a jin és a jang egyensúlyban van). A salakanyagok (kémiai csapadékok) megbontásához különböző energiájú protonokra vagy elektronokra van szükség.
Ha változtatjuk a közegben a protonok és az elektronok (-H ionok) arányát, akkor változtatjuk a közeg elektrokémiai potenciálját. A különböző potenciálok különböző kémiai salakanyagokat tudnak ionizálni, megbontani. Az elektrokémiai potenciálok széles skáláját tudjuk elérni, ha időben váltogatjuk a SPA készülék sarkainak polaritását. Ezáltal a legkülönfélébb salakanyag-lerakódásokat tudjuk feloldani és a fürdővízbe oldva, eltávolítani, vagyis a szervezetet méregteleníteni. Ilyen módon akár több évtizedes lerakódásoktól is megszabadulhatunk.

Amikor az összeszerelt berendezés elektródáját a lábfürdő vízébe merítve beindítjuk a kezelést, egy ingerlő elektromos tér alakul ki az enyhén sózott vízben. A fellépő ingeráramok a szervezetben csak küszöbalatti ingereket eredményeznek, nem haladnak tovább az ideg- és izomszövetekben.
Az ingerek hatására a sejtjeink olyan molekulák számára is átjárhatóvá válnak, amelyekre normál állapotban nem.  Különösen egyes sejttoxinok esetében előnyös, ha ezzel a berendezéssel segíthetjük a sejteket megszabadulni a toxinjaiktól, fémes lerakódásoktól, ammóniumiontól (amely szintén toxin a sejtek számára). Az ammóniumiontól való megszabadulás, a kezelt személynél a frissesség és erő érzetét nyújtja a lábakban. Sportolóknak igen hasznos a regenerálódás felgyorsításához.
Különböző függőségek (alkohol-, nikotin-, drog-) esetében is igen komoly toxinlerakódások gyűlnek össze a sejtekben az egyoldalú kémiai terhelés miatt. Ha ezektől a sejtekben felhalmozódott biokémiai lerakódásoktól meg tudjuk szabadítani a függő embereket, akkor nagyban megkönnyíthető a függőség oldása is, mivel megszüntetjük a fennálló ragaszkodást, függőséget sejtszinten is.

Az alábbi esetekben ellenjavallt a SPA Méregtelenítő alkalmazása:

  1. pacemaker vagy más, bármilyen  elektromosinplantátummal élők
  2. szervi transzplantáltak
  3. terhes és szoptatós nők
  4. olyan gyógyszeres kezelés  alatt  állók, amely gyógyszerek hiánya mentálisan vagy fizikálisan teljesen inaktívvá tesz (elmezavarok, rohamok)

A SPA Méregtelenítő használható:
A dialízisre járó vesebetegeknél, inzulint szedő cukrosoknál vagy vértódulásos szívproblémákkal küszködőknél.  Az enyhe méregtelenítés segít feloldani azokat a mérgeket, melyeket a vese és a szív maga már nem tud feloldani, de nem zavarja meg a gyógyszerek hatását vagy az inzulinszintjét.
Alkalmazható azoknál is, akiknek beépített fémprotézisek vannak a testében (pl. csípőprotézis).
Sportolóknál kimondottan ajánlatos regenerálódás gyorsítására, továbbá a nagyobb mértékű táplálékbevitel miatt több méreganyag halmozódik fel a szervezetben.
A kezelés megkezdésekor a lábfejet desztillált vízzel töltött edénybe helyezi, amelybe belekerül az elektróda.
Már az első percekben megindul a méreganyagok távozása, amely a víz elszíneződésével jár együtt.

A víz elszíneződése a benne lévő oldott részecskék színe alapján:
Sárgás zöld: vese, hólyag, húgyvezeték
Sárgás barna: reumás (ízületi) gyulladás, fejfájás, elhízottság, migrén.
Zöldes barna: Landy — Guillain — Barré szindróma.
Sötét zöld: cukorbetegség, magas vérnyomás, krónikus kimerültség, stressz, epehólyag megtisztulása, dohányzás, elhízottság, ciszta, szív, gyomor.
Nagyon sötét barna: gyógyszerfüggőség, fertőzött húgyrendszer, passzív dohányzás, máj megtisztulása, zsírszövet, krónikus pikkelysömör.
Narancs: ízületek megtisztítása, végtagok
Fekete: máj megtisztítása (alkoholtól), dohányzás, sejtszövet törmelék
Fehér hab: nyirokrendszer, kevés alvás, bőrkiütések, himlő, pattanás, abnormális menstruáció, migrén típusú fejfájás, allergia.
Fehér pöttyök: agy, emésztési problémák, álmatlanság, túl sok fehérje-bevitel
Fekete pöttyök: diabetes, nehézfémek
Piros pöttyök: véraláfutás, véralvadék

 Itt üzenhet

oxigénes víz mágnesterápia szívmérés méregtelenítés egészség