MCR

Kattintson a képre a nagyobb mérethez

Mivel a SANTERRA Gmbh a tudományos kutatások eredményeinek felhasználásával kifejlesztette a SANZA nevű legújabb modelljét, ezért az MCR készülékek már csak korlátozott mennyiségben kaphatók. Nagyon kedvező áron. A SANZA készülékről külön lapon nyújtok információt.

Napjainkra egyre több orvos kénytelen rádöbbenni arra a tényre, hogy csak abban az esetben képes pácienseinhatásosan és tartósan segíteni, ha valamilyen módszerrel a beteg szervezetének öngyógyító mechanizmusait is képes serkenteni. Ez az öngyógyító mechanizmus alapfokon /tehát úgymond egészséges állapotban/ egy periodikus napi szervezeti kontrol révén a betegségek megelőzésében, a keletkező kisebb hibák folyamatos kijavításában nyilvánul meg. A betegség kialakulását valamint a gyógyítás alapját is minden esetben a szervezet energia-rendszerében bekövetkező változás képezi. Tökéletes energetikai állapotban szervezetünk központja – az agyunk – képes ennek a feladatnak teljes egészében megfelelni, tehát így képes az egészségünket is maradéktalanul megőrizni.
Születésünk pillanatától, ugyan változó mértékben, de a szervezet energia-csökkenése már megkezdődik. Ezt a folyamatot az első 6-8 életévben még az anyai szervezet képes nagyrészt kompenzálni, de a csökkenés folyamatos és a szervezet energiaszintje a 20-as életévekben már megfigyelhetően, a 40-esekben pedig jelentősen, akár a kezdeti érték 80 %-ára is visszaesve csökkenhet. Az energiapotenciál csökkenésének egyenes következménye a biológiai egyensúly eltolódása, mely kezdetben még csak a fizikai teljesítőképesség csökkenésében nyilvánul meg. Ezt követően az energiadeficit a szellemi tényezők zavarát /kezdetben emlékezetzavarok, bizonytalanság, túlreagálás/ váltja ki, később pedig már határozottan megfigyelhetjük az egészség változó mértékű hanyatlását is.

Az egészség tehát egy nagyjából tökéletes energiaállapotot feltételez, melyben az elvesztett energiák képesek folyamatosan és megfelelően újratermelődni, az agy pedig képes a napi rendszeres ellenőrző és hibajavító programját maradéktalanul végrehajtani. Természetes életszükségleteink és a környezetünket napjainkban meghatározó rendező elvek sajnos már messze nem harmonizálnak egymással. Ennek következtében is, bár erősen változó mértékben, de szinte mindenkiről elmondható, hogy energiadeficitben van, ezért a mai életfeltételek mellett igenis szükséges egy tudatosan irányított egészségrendező életmód /Wellness/ is.

A mai feltételek mellett, a szervezet ellenálló erejének optimális megtartásához már nem elegendő csak a tudatosan irányított egészséges életmód. A széleskörű egészségvédelem céljából és a hatékony betegségmegelőzés érdekében a támogató segédeszközök használata elkerülhetetlen.

Ezen problémák megoldásában, elsősorban a kezelési módszereket tekintve számos különböző és egyaránt jóhatású módszer és eszköz ismeretes. Ezek között a módszerek között a széles tömegek számára azok a legelfogadhatóbbak, melyek nem igényelnek különösebb orvosi vagy technikai előképzettséget. Alkalmazójuk számára a végrehajtás nem bonyolult, de ugyanakkor biztonságos és a kezelés végrehajtása nem függ az egyén szubjektív képességeitől. Vannak olyan módszerek, melyek alapszinten nem igényelnek különösebb szakirányú képzettséget, segítségükkel a betegségmegelőzés biztonsággal végrehajtható. természetesen a betegségek kezelése ugyanakkor már képzettséghez, esetleg orvosi diplomához és speciális szakképzettséghez kötött.

Egy ilyen módszert szeretnénk az Ön figyelmébe ajánlani, anélkül, hogy bármilyen módszert is háttérbe akarnánk szorítani.

mágnesrezonancia-kezelés, a Mágneses sejtregeneráció /MCR/ egy olyan energetikai terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják. Ennek során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből elvezetik, ugyanakkor viszont a meggyengült harmonikus, tehát az egészséges rezgéseket felerősítik. A beteg elektromágneses mezője azonnal reagál a pontosan hangolt terápiás jelekre, más jelzések ugyanakkor reakció nélkül maradnak. A beteg szervezetében a kóros jelek interferencia következtében előbb gyengülnek, majd kioltódnak, és az élettaniak ugyanakkor erősödnek, melynek eredményeképpen a szervezet a továbbiakban már akadálytalanul képes a normális önszabályozásra, az öngyógyításra.

Mi is a mágnesrezonancia pontos hatása a szervezetre? Szervezetünk 70%-át víz alkotja, mely döntő többségében ionokat tartalmaz. Az ionok a mágneses erőtérre a töltésük függvényében reagálnak és a létrehozott mágneses erővonalak mentén csoportosulnak. Amikor az ionok töltésükkel együtt mozgásba lendülnek elektromos áramot állítanak elő, melyek jól érzékelhetőek pl. az EKG, EEG, EMG vizsgálatok során. A biológiai rendszerekben mozgó ionokat bizonyos határfelületek, a sejtfalak állítják meg, leginkább a könnyű oxigén-ionok torlódnak  a sejtmembránokon. Az elektromos erő polarizációs hatására a membránon ioncsatornák nyílnak meg, miáltal a sejtek tápellátása javul, ezáltal ellenállóbbá válnak. Ez a folyamat természetes körülmények között úgy zajlik, hogy a sejtek a szükséges energiát önmagukból állítják elő, a mágneses erőtér-kezelés tehát az energiaszegény sejteket ettől az „erőfeszítéstől” kíméli meg, kiegyenlítve ily módon a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát. A szervezet csak a pulzáló elektromágneses erőtérhez nem szokik hozzá, tehát arra folyamatosan képes pozitívan reagálni. Ennek alkalmazása lehetővé teszi, hogy káros hatás nélkül, a Föld mágneses térerejét meg nem haladóan, tehát ártalmatlanul kicsiny térerő felhasználása segítségével végezzünk kezeléseket. Az elektrolitok és más folyadékok, mint a vér vagy a nyirok keringése elektromos árammal vagy mágneses erőtérrel kívülről befolyásolható. A mágneses erőtér különösen a hajszálerekben javítja az un. mikrokeringést, miáltal így a táplálékok transzportja és a salakanyagok elszállítása a „végfelhasználónál” optimalizálódik.

A perifériás vér sötétlátóteres mikroszkópos felvétele kezelés előtt és után jól mutatja, hogy a keringés optimalizálásán túl is vannak jelentős pozitív hatások, mert a vörösvértestek a kezelést követően lényegesen nagyobb mennyiségű hemoglobin szállítására képesek, ezáltal javul a szervezet tápanyagellátása és a vér által szállított oxigén mennyisége klinikai tesztekkel bizonyítottan 10-15%-val megnövekszik. A prosztaglandin-termelés növelése révén ugyanakkor a vérlemezkék összecsapzódásának képessége, azaz a trombózis-hajlam csökken, ami gyógyszerszedés nélküli profilaxist jelent.

Szánjunk egy pár sort az oxigénre, aminek a színtjét több féle módon emelhetjük szervezetünkben. Vagy többlet mennyiséget viszünk be, pl. oxigenizált vizek fogyasztásával, fürdőkkel, mivel bőrön keresztül is be tud jutni. Vagy a vér oxigénszállító képességének megnövelésével hasonló hatást lehet elérni, de szerintem a kettő együtt hatásosabb lenne.

Dr. Otto Warburg 1966. június 30.-án a németországi Lindauban, a Nobel-díjasok egy találkozóján előadássorozatot tartott „a rák elsődleges oka és megelőzése” címmel.
Ezek során egyszerű és megdönthetetlen bizonyítékokkal szolgált arra vonatkozóan, hogy a rák csupán a sejt oxigénszintje miatt bekövetkezett anyagcsere változás. Dr. Ottó Warburg e kísérletben az oxigénszint csökkentésével oxigénszegény mikrokörnyezetet teremtett a sejtek számára. Az oxigénszint mechanikus irányítása, melyet Dr. Warburg alkalmazott, megfelelt az erjedés során keletkező gombás mikotoxinok funkciójának. A csökkentett oxigénszint a glükóz erjedéséhez, a replikáció felgyorsulásához, végül rákhoz vezet.Dr. Otto Warburg az itt elhangzott beszédében elítéli a hatvanas évek rákkutatóit, mert azok megakadályozták kutatási eredményeinek gyakorlati alkalmazását. Ettől kezdve senki sem állíthatja ma, hogy nem tudja mi a rák, és nem ismeri annak elsődleges okát. Épp ellenkezőleg, nincs olyan betegség, melynek elsődleges okát jobban ismerné az orvostársadalom, tehát az ismeretek hiánya jelenleg nem kifogás arra, hogy nem teszünk többet a megelőzés érdekében. Nem kétséges, hogy a rákmegelőzés idővel megvalósul majd, hiszen minden ember életben akar maradni.
Dr. Ottó Warburg megajándékozta az emberiséget a rák elkerülésének és gyógyításának egy egyszerű módszerével. Azonban azt is érdemes tudni, hogy azok a kutatók, akik keresték a rák okát, szinte mindenki a sejtfalmembrán –sérüléstől kiinduló fertőzésen át az erjedést és a gombákat jelölte meg, ami az életmód és táplálkozás következménye.
Dr. A.V. Costantini egy másik kiváló amerikai orvos hasonló következtetésekre jutott, de más okokból. A kutatásai során gombákat és gombás mycotoxinokat azonosított minden ún. autoimmun betegségnél és a ráknál is.Dr. Costantini elmélete a rák valódi okáról megkülönböztetett figyelmet érdemel. Az általa finanszírozott kutatás teljes mértékben független minden külső befolyástól.

 

Bizonyított tény, hogy a pulzáló elektromágneses terek hatására a szervezetben javul

 • ·        a sejtek táplálása,
 • ·        a vérkeringés,
 • ·        az oxigenizáció,
 • ·        a fehérjék felépítése,
 • ·        a hormonrendszer működése
 • ·        az immunrendszer állapota

A kezelőprogramok ideje 8 és 24 perc között változik, felépítésük függ a bioritmustól. A különböző programok részben a prevenciót, részben az egész test harmonizálását szolgálják, segítik a szervezet megújulását, növelik a szervezet védekező erejét, támogatják az anyagcserét, fokozzák a csontépítést, javítják a vérkeringést. Ugyanakkor nem elhanyagolhatóan támogatják a szellemi ellazulást, az elalvást, a meditációt, fokozzák a koncentrációt, a tanulási- és az emlékezőképességet.

Természetesen a felhasználók érzékenysége különböző, függ a sav-bázis háztartás aktuális állapotától, tehát a kimerült, emésztési zavarokkal küszködő, alkoholt rendszeresen fogyasztó, valamint a csökkent energiájú, beteg, idős emberek és a kezdő felhasználók sokkal érzékenyebben reagálnak a kezelésre. Mindezek miatt a mágneses tér intenzitását a napi ritmushoz és az elektromos érzékenységhez igazítjuk. A kezelés irányulhat az egész testre és speciális kezelőegységek segítségével a különböző testtájakra. Az egész test egyidejű stimulálása a kiegyenlített energia-felépítést és a biológiai folyamatok teljes harmonizálását eredményezi. Ez tehát egy vitalizáló és az öregedési folyamatot hathatósan lassító aktív egészséggondozási program, mely leginkább a testi és szellemi fittség fenntartását szolgálja, ugyanakkor alkalmas bizonyos betegségek gyógyításának gyorsítására, hatékony fájdalomcsillapításra, stresszoldásra és a stresszhatások ártalmainak megelőzésére és jóminőségű testi-szellemi relaxációra. Egy 8 perces kezelés energia-potenciálja és hatásai megfelelnek 60-90 perc átlagos testmozgásnak.

A kezelés során a páciens felöltözve egy speciális matracra fekszik, melyben egy számítógép által irányított elektromágneses erőtér alakul ki, ami a kezelést végzi. Ez semmiféle kellemetlen érzéssel vagy hatással nem bír, a kezelés naponta háromszor végezhető, összességében maximum 1 órai időtartamban. A kezelés hatékonysága 3-12 hét után érzékelhetővé válik és folyamatos, a krónikus betegségek kezelése közben azonban átmeneti állapotromlás elképzelhető. A tartós javulás záloga a rendszeres alkalmazás, azonban minél mélyebbről indulunk, annál hosszabb idő kell ennek eléréséhez. A felhasználás időtartama korlátlan, káros következmények jelenleg nem ismeretesek. A kezelés ilyen célú alkalmazása otthon, saját tulajdonú géppel, orvosi ellenőrzés nélkül is biztonsággal végezhető. Egyéb esetben a gyógyulást követően háromhavonta minimum 3 hetes időtartamra ismételendő.

A kezelés ilyen formájának egyik legfontosabb javallata az lenne, hogy még a betegségek kialakulása előtt, a szervezet folyamatos energetikai harmóniáját erősítsük és ezáltal egy optimális szinten tartsuk. Kívánatos volna, hogy minden háztartás rendelkezzék olyan lehetőséggel, melynek révén a család minden tagja képes legyen szervezetét ily módon erősíteni, ezt azonban a jelenlegi, még az un. olcsóbb kategóriájú gépek ára is csak korlátozottan teszi lehetővé. Rövid távon ezért olcsóbb megoldásként javasolható volna ezen kezelések bizonyos rendszerességgel folytatott megelőző alkalmazása. Speciális elektródákkal az alább felsorolt megbetegedések kezelése már csak orvosi javallat alapján, rendszeres orvosi ellenőrzés mellett, az esetek egy részében csak orvos által kivitelezve ajánlatosak.

A mágnesrezonancia-kezelés legismertebb és legkiforrottabb kezelési javallatai a következőek:

allergiák, különösen az élelmiszer és pollen-allergia
műtéti elő- és utókezelés
krónikus /ideg- és daganatos/ fájdalmak
sérülések
immungyengeség, fertőzésekre való hajlam
krónikus elfajulásos betegségek, különösen a reuma
krónikus légúti betegségek
krónikus gyomor- és bélrendszeri betegségek
szív- és keringési betegségek
a nyirokrendszer betegségei
krónikus nőgyógyászati betegségek
funkcionális nőgyógyászati kórállapotok /menses-zavarok, meddőség, hormonális zavarok stb./
emlőbetegségek
cukorbetegség
krónikus húgyúti megbetegedések
migrén
alvászavarok
csaknem valamennyi mérgezéses terhelés /méregtelenítés/
Mi várható a sportcélú alkalmazások esetén? Energiavesztés nélküli passzív bemelegítés,
Állóképesség-fokozás,
Sejtszintig ható jobb oxigén- és tápanyagfelvétel a vörösvértestek összetapadásának a meggátlása és a jobb keringés révén, Nagyobb teljesítmény,
Az izomláz megelőzése és gyors eliminációja a gyorsabb tejsav-felszívódás révén,
Az edzések és versenyek közötti gyorsabb regeneráció a túlsavasodás meggátlása révén,
Jobb minőségű izom- és csontfelépítés,
Stabil alvás-ébrenlét ritmus, jobb minőségű ellazulás, magasabb színtű koncentrációs készség,
Nagyobb esély a sérülések megelőzésére.
Gyorsabb gyógyulás, hatásosabb regeneráció sportsérülések esetén.

Ellenjavallatként legelőször az epilepsziát kell megemlíteni, mert a ritmikus külső ingerek esetleg rohamot provokálhatnak. Szívritmus-szabályozót viselő és akut fertőző megbetegedésben szenvedő lázas /kivéve az influenzás/ betegek számára a kezelés ugyancsak nem ajánlott.

A mágneses erőtér-kezeléssel kapcsolatos végkövetkeztetések:

- gyermekek számára is jól elviselhető, fájdalommentes kezelés,
-           a kezelést a páciens megszokott környezetében is el lehet végezni ,
-           a páciensek jól tolerálják,
-           a kezelési célok elérhetőek,
-           mellékhatása nincs.

1,   A MEDTECH LINZ Ausztria által szabadalommal védett saját fejlesztésű mágnesesmező  rendszere
2,   Gyártása az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer szerint történik TÜV által engedélyezett az MPG 93/42 EWG szabvány alapján
3,    Kis méretű, könnyen szállítható
4,    A teljestest-applikátor (matrac) ideális méretű – igazodik a kozmetikusi és fogorvosi ágyak, székek méretéhez
5,    Praktikus táska, amivel a vezérlőt és applikátorokat együtt lehet szállítani
6,    A párna különböző testrészek kezelésénél hajlítható.
7,    Mikrochip-vezérelt hálózati adapter – feszültségingadozások nélküli bemenő jel.
8,    Modern digitális technika, mikroprocesszor-vezérlés által előállított optimális kimenő jel.
9,    Könnyű kezelhetőség a touch screen (képernyőérintéses) rendszerrel.
10,  Egyszerű beállítás az előre betáplált programoknak köszönhetően.
11,  Az emberi bioritmushoz automatikusan alkalmazkodik
12,  Az automatikus önellenőrzési rendszer a vezérlőkészüléket és az applikátorokat (matrac, párna, rúd) a készülék minden bekapcsolása során teljeskörűen ellenőrzi.
14,  Kezelési-napló az utolsó 28 napról – ideális a terápia áttekintésére. Az MCR-family 4 felhasználó adatait tárolja.
15,   Az MCR-sport és MCR-clinic szériatartozéka a rúd és a csúcsminőségű lithium-ion-akkumulátor. Az MCR-familyhez szükség szerint külön rendelhető rúd
Relatíve nem időigényes használati időtartam: szabadon választható 8 perctől 24 percig

Feltételezzük, hogy a fentiekben leírtak felkeltették a figyelmét. Ez volt a célunk. Most már talán Ön sem olyan biztos abban, hogy azért mert semmilyen testi tünete sincsen, teljesen egészséges. Talán már az Ön szervezetében is elkezdődött valami, aminek a továbbfejlődését még biztonságosan meg lehetne akadályozni? Talán tenni is szeretne valamit ennek az érdekében. Szeretne?17 Responses : “MCR”

 1. FEKETE JÓZSEF szerint:

  Érdekel a pulz.mágn. matrac.
  Hol, és mennyiért lehet beszerezni?

  T. Fekete József Úr.
  A kérdésére nagyon nehéz röviden válaszolni. A legjobb készülékek 700- 800.000 Ft körül vannak. Ebbe nem tartozik bele, amit úgy reklámoznak, hogy 1 millió Ft, de egy alapítvány támogatja és így csak 400.000 Ft. Szerintem az fabatkát sem ér. Vannak 200.000- 300.000 Ft körüli magyar gépek, azok reális ára kb. 100-150.000 Ft lenne. De vannak nagyon jó minőségű kíváló hatású német és osztrák gépek a 200-350.000 Ft közötti tartományban. Ha több információt szeretne, akkor az írásban túlságosan hosszú lenne, keressen telefonon a 061-4041478-as vonalas, vagy a 0630-6323063-as mobil számon.

  Tisztelettel Klöczl György

Itt üzenhet

oxigénes víz mágnesterápia szívmérés méregtelenítés egészség