Sanza

A Santerra  Gmbh. a 2001. évi  megalapítása óta az egészségmegőrzés égisze alatt  összhangban az alternatív gyógymódokkal, orvosi- és gyógyászati eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalkozás.

A cég neve, a „Sana” egészség és a „Terra” szavakból tevődik össze, szószerint egészséges Földet jelent. Mindkét szóval küldetése lényegét kívánja kifejezni: termékeivel és teljesítményeivel nagy mértékben szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy egy egészséges Földet teremtsen.

Az embert olyan egészként fogja fel, akinek az  egészségének megszerzését és támogatását állítja a középpontba. Mivel az egészség a magas életminőségnek a legfontosabb alapfeltétele.

 

 

A teljes készülék

 

Érintőképernyő

 

Egyedi tekercs kialakítás

 

Párna alkalmazása

 

Biocontroller

 

Lézeresrúd, rúd

 

Állvány

 

Állvány vállra

Zapper

Részletes német nyelvű leírás található a cég honlapján itt.

Egy nemzetközi kutatócsoport segítségével a mágnesesmezők testen belüli biofizikális hatásmechanizmusait vizsgálják, ezzel megteremtve egy olyan orvosi készüléket, amely a  szervezet gyógyulását szolgálja a végfelhasználók nagy megelégedettségére.
A Santerra –csoport innovációs termékfejlesztésének  legújabb eredménye a multifunkcionális terápiáskészülék, a SANZA.

 

Technológia az emberek számára

Christian Pichler, a Santerra elnöke és ötletadója több ezer felhasználó, orvos, terapeuta tapasztalatát hagyta a készülék kifejlesztése során megvalósulni, beépülni. A technológiai fejlesztések magvát akkoriban is a mágnes-terápiás orvosi készülékek alkották, mint most.
Az új termékelképzelések és azok megvalósítása iránt támasztott követelmények az összes résztvevő számára mindig is nagy kihívást jelentettek. Különösen a gyógyászati területen akkor valósítható meg a fejlesztéstől a piaci érettségig mindez rövid időn belül, ha a résztvevők kéz a kézben haladnak.
A SANZA, ez az innovatív alkalmazási rendszer egy erősen optimalizált határidőn belül egy nemzetközi fejlesztőgárda által lett elképzelve és megvalósítva: gyógyítók, bioelektronikusok, mérnökök, egyetemi intézmények és olimpiai felkészítő táborok közreműködésével.
A SANZA multifunkcionális terápiás készülék kifejlesztése során a mágnesmező-felhasználásra vonatkozó  néhány szenzációs újítás mellett főleg az alternatív kezelési módoknak a készülékbe való beillesztésére helyeződött a hangsúly.
Első lépésben a lézer és a biofrenkvenciaáram (zapper) alkalmazására került sor. Ez a mágnesterápiával kombinálva egészen új perspektívákat nyit meg.
A SANZA, ez a multifunkcionális terápiás eszköz moduláris felépítésének köszönhetően  a későbbiekben lehetőséget nyújt a terápiás alkalmazások szélesítésére, újfajta kombinációk és alkalmazások képében. Ebben az értelemben a SANZA a következő években állandó fejlesztés és szélesítés tárgya lehet.

Tanulmányokkal összhangban álló alkalmazások

Manapság a mágnesterápiás kezeléseknek sokféle területe van. Ekképpen az összes létező tanulmány legalább 90 %-a programozható és alkalmazható a sanzán, amelyek a mai napig a szélesen vett mágnesterápia témakörében napvilágra kerültek.
A legkülönfélébb termékfejlesztések eredményeként a Sanzánál –a világon egyedülállóan – lehetséges, hogy a legvariábilisabb beállítások szerint, tudományos világ által folyamatában elismert beállítási paraméterekhez igazodva hajtsuk végre a kezeléseket.
Ennek előnye főképp abban rejlik, hogy több tízéves kutatási eredményekhez és tanulmányokhoz vissza lehet nyúlni, és ezek eredményeit közvetlenül és  meghamisítatlanul hasznosítani.

SANZA- egy innovatív fejlesztés

Innovatív fejlesztések és megoldások gazdag tárháza teszi  a SANZA multifunkcionális készüléket egyedivé:
Moduláris és multifunkcionális koncepció jellege: a mágnesmezővel a lézer vagy biofrekvenciaáram kezelések egyidejű használata megnöveli a kezelés hatékonyságát.
Jelkialakítás újfajta jelformák segítségével: szabadalmazott jelforma Prof.dr. Bretz Károly munkája nyomán ( Bp-i Semmelweis Egyetem), ami összességében  maga után vonta a rendszer teljesítményének növekedését.
Dupla generátorok bevetése: mélyebb hatás és megnövekedett teljesítmény bipoláris jelvezetéssel, különösen jó a sejtekbe való behatolás céljából.
A frekvenciatartomámy: 1-től 5000 Hz-ig terjed, az intenzitás 1-től 10.000 µT-ig.
Új, innnovatív applikátorok: a matrac és párna a kifejezetten egyenletes mágneses mezőket állít elő, mély behatolással. A rúd lézerfunkcióval ellátva és az állványos applikátor magas intenzitással is képes kezelni,. A kézelektródák a biofrekvenciaáram (zapper) alkalmazásához használhatóak.
A SANZA rendszer mikroprocesszor vezérelt digitális technológiával rendelkezik A vezérlő software mindig a legújabb szintre hozható, upgradelhető.

Bio-kontroller: Folyamatos kapcsolat van a vezérlő készülék és a páciens között a fülre helyezett elektródán keresztül. A szervezet HRV szintjének folyamatos elemzésének révén, szükség esetén módosítja a kezelés intenzitását. Így biztosak lehetünk benne, hogy a számunkra legoptimálisabb

Rúdapplikátor: Pontszerű beavatkozásokra. bizonyítottan alkalmas akupuntúrás kezelésekre “tű nélkül”, kisízületek, állkapocs, fogproblémákkezelésére, de hatásos orr-fül-gége problémák esetén. A lézeres rúd esetén a két terápiaforma egyesítésével a hatás növelhető. Kíválóan alkalmas bőrirritációk, gyulladások, sebek, hegek kezelésére.

Állványos applikátor: Nagy intenzitású kezelőegység. 1-10,000 µT. Hatásos arthrosisoknál, csonttöréseknél, sérüléseknél. Kéz, könyék, váll, csípő kezelésére.

Zapper (biofrekvenciaáram kézielektródák): A szervezet baktériumoktó, vírusoktól, gombáktól és parazitáktól való megtisztítását szolgálja. Kúraszerűen használható évente többszörbetegség esetén, de napi egyszeri alkalmazása kíválóan alkalmas prevencióra.

 

Egyszerű kezelés, biztonságos felhasználás

A legfontosabb alkalmazások mint például a matracnál vitalizáló, relaxáló, altató és kimondottan sportolóknak teljesítmény növelő, valamint külön a rúd, és állványos aplikátorra  standard  gyorsindító-programok vannak elhelyezve.  Egyszerű kezelést tesz lehetővé a felhasználó számára  az érintést érzékelő képernyőn megjelenő grafikus ábrák megérintése. Elegendő bekapcsolni, kiválasztani, kész!

 

 

Sanza készülék árlistája2009,06,20

 Itt üzenhet

oxigénes víz mágnesterápia szívmérés méregtelenítés egészség